Aderare UTR

Inscriere la Cursuri / Formular

UTR - Uniunea Tatuatorilor Romani este Organizatie Profesionala infintata in 2010 la intiativa Ministerului Sanatatii si este Specializata in Tatuaj Artistic / Cosmetic si Body Piercing

(Cursuri de Specialitate, Legislatie in Domeniu, Comsultanta - Implementare - Avizare pentru:
Autoritatea Nationala de Calificari, Ministerul Sanatatii, Ministerul Muncii)

ATENTIE
Ca sa efectuati cursurile sustinute de Uniunea Tatuatorilor Romani trebuie sa deveniti membru UTR.
Cursurile sunt gratis doar pentru persoanele care devin membrii si isi achita taxele UTR.


NU se mai primesc in cadrul UTR noi membri care locuiesc in judetul DOLJ, conform HG 2022.

Uniunea Tatuatorilor Romani are dreptul de a aproba sau respinge cererile de adeziune ca membru UTR si de a selecta participantii la urmarea cursurilor de Tatuaj sau Body Piercing

 

Dupa completarea formularului de la INSCRIERE CURSURI trebuie sa achitati in 48 ore, taxa de inscriere in Membru in cadrul UTR de 3100 Lei, 650 Euro sau 550 Lire.

DA, doresc sa devin membru UTR. Prin completarea si inregistrarea formularului de inscriere sunt de acord cu procesarea si cu arhivarea datelor mele personale la toate institutiile abilitate in vederea folosirii acestora pentru inscrierea si efectuarea dosarului de curs, precum si pentru eliberarea actelor (certificate, atestate, etc.) pentru meseria pe care o aleg: Tatuator Artistic, Tatuator Cosmetic, Body Piercing, Conform  Regulamentului General European privind protectia datelor, nr. 679/2006. 
Daca nu se intrunesc minim 2 elevi, cursurile se sustin in perioada urmatoare.  
Retragerea de la curs sau reprogramarea se face cu minim 30 zile inainte de inceperea cursului, prin trimiterea unui e-mail.  
Neprezentarea la curs duce la pierderea Taxei de Inscriere si ca membru UTR.