Atentie

Inscriere la Cursuti / Formular

Daca nu se intrunesc minim 2 elevi, cursurile se sustin in perioada urmatoare.  
Retragerea de la curs sau reprogramarea se face cu minim 30 zile inainte de inceperea Sesiunii de curs, NU inaintea inceperii Grupei,
prin trimiterea unei cereri pe e-mail. 
Neprezentarea la curs duce la pierderea Taxei de Inscriere ca membru UTR


ATENTIE:

Diplomele de Participare  la cursurile de Tatuaj sau Piercing, nu au nici o valoare, nu sunt recunoscute legal, deoarece nu sunt eliberate de Institutiile statului.
Scolile Autorizate de ANC trebuie sa aibe afisate toate Autorizatiile si Avizele necesare ca dovada a legalitatii. Aceste documentre sunt publice pentru a putea fi verificate.

Exemplu:
Autorizatie Sanitara DSP         CUI sau CIF          Certificat Constatator ITM
            

Autorizatia ANC pentru efectuarea cursurilor
     

Acestea sunt Actele Legale care trebuiesc eliberate de Scoala de Tatuaje sau Body Piercing si care va sunt necesare pentru a lucra sau a deschide un salon Legal.
Certificat de Calificare Profesionala impreuna cu Suplimentul Discriptiv.
    

Certificat de Prim Ajutor    Adeverinta Igiena Sanitara    Certificat de Membru UTR

                      

                

Certificatele de Calificare Profesionala eliberate de catre Uniunea Tatuatorilor Romani sunt recunoscute international, conform prevederilor O.G. 129/2000, cu modificarile si completarile ulterioare. Aceste certificate sunt emise de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, avand in antet Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Absolvire
In urma absolvirii examenului final, conform legii, in decurs de 60 de zile de la data examenului se elibereaza Cerificatul de Calificare Profesionala in care vor fi inscrise datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si nota obtinuta. Certificatul este insotit obligatoriu de supliment descriptiv in care sunt inscrise competentele profesionale dobandite, in conformitate cu standardul ocupational conform meseriei pe care ati absolvit-o.

Legalizare diplome pentru strainatate 
Traducerea si Legalizarea Certificatelor de Calificare Profesionala si a Suplimentelor Descriptive se fac la un birou Notarial si pot fi folosite ulterior in strainatate.
Conform Conventiei de la Haga din 5 Octombrie 1961 privind simplificarea procedurii supralegalizarii actelor ce vor fi folosite in strainatate, documentul apostilat va fi recunoscut fara a fi necesare alte proceduri suplimentare.

Intocmire apostile
Aceasta se face la sediul Prefecturii mergand cu C.I. si o copie precum si certificatul de calificare profesionala in original